Thursday, May 24, 2012

Ani. aNgkat kain jemuran

ASSALAMUALAIKUM

Kali nie bukan aku nak citer pasal watak Ani dalam Filem Pendekar Bujang Lapok, tapi pasal kawan aku yang bernama Ani Khairiah. Kawan aku nie datang Sabah untuk KPM(Kementerian Pelajaran Malaysia) untuk selaras sistem bagi semua sekolah di Malaysia. Jadi pada kesempatan itu, aku menculik kejap Ani bawa jalan-jalan cari makan.hehehehhe. Saksi lah gambar kami nie.


LOKASI PERTAMA

along dan ani

sexyyyyy

kanak-kanak



pose gedik dari kami

berkaki ayam


TEMA      : HITAM MERAH(tak disengajakan)
TEMPAT : TAJUNG ARU,KOTA KONABALU
GAMBAR: SI TUNJANG


LOKASI KEDUA



syok sendiri ke??

ngan si Tunjang

syok sendiri

muka tak sabar nak makan.hehehhehe


Sampai Ani cakap, kat mana aku letak lemak aku, tak pandai nak gemuk@membesar.hehhehe. Mungkin lepas kawin kot.oppsssssss.


abaikan muka berminyak 2.janji gumbira.hahahhaha


SEKIAN TERIMA KASIH
niealongbukankutiphutang






Friday, May 18, 2012

TELEFON :tak angkat dan msg tak dibalas

ASSALAMULAIKUM

Apa guna kalo ada telefon tak nak angkat bila ada panggilan atau  msg masuk. Ini perkara paling aku tak suka, buang je telefon tue kalo macam tue. Lagi-lagi kalo nak tanya perkara yang penting.bengang tau. Dah lah harapan tinggi menggunung macam Gunung Kinabalu tapi hampehhh bila tak dilayan. Kalo lah busy sangat-sangat bagi msg pon oklah.

Lagi satu keadaan pasal telefon nie. Bagi msg jap, tapi tunggu punya tunggu nak 5 jam punya kejap. Ini lagi gila macam tunggu kucing tumbuh tanduk..uhuhuhuhuhuhuh. Kalo tak msg nanti dikatakan sombong,bla.bla.bla lama-lama bala.bala..hehehhehehe.




muaaaaahhhhhh
xoxooxoxoxooxoxoxoxoox



Sekian terima kasih
niealongbukankutiphutang

Thursday, May 17, 2012

BUANG TABIAT 2

ASSALAMUALAIKUM

Sekarang malas tahap gaban aku  nak mengisi apa-apa kat blog aku yang sunyi sepi.hehhehe.Aku busy sangat sekarang mana pelajar, mana kelas, mana family dan sebagai masalah yang datang menguji aku. Nie aku kat ofis, tak ada keja nak buat, ada keja tapi aku malas.isshhh.ishhh(jangan tiru gaya aku).Jadi aku ambik gambar.heheheheh...

Ini hasilnya..



senyum seindah dunia..

gaya gedik

gaya manja kucing...

oh tidakkk



terperanjat beruk



buang tabiattttttttttttttttt


SEKIAN TERIMA KASIH
niealongbukankutiphutang
******************************



Wednesday, May 16, 2012

KETENANGAN


Ketenangan hati sangat penting bagi setiap insan. Malah, ada yang mengaku tiada guna mempunyai wang banyak jika hati 
tidak tenang, malah ada orang sanggup mencari ketenangan walaupun sukar untuk memperolehnya.

Sambung Baca: http:anizyn.blogspot.com

Tuesday, May 8, 2012

LIFE

"life is sh0rt.sooner or laTER,eVeryboDY wiLL 


diE TOo.N0 oNe kH0WS whAT THe FUture 


May Bring..."- Angel In The Devil Suit.